Caesar dresink

Caesar dresink
Doba přípravy10 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí1

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
320g
extra panenský olivový olej
240g
majonéza
80g
ančovičky sterilované
64g
dijonská hořčice, francouzská
80g
parmazán
40g
český česnek
1g
celá černý pepř
3g
kamenná sůl
8g
worchestrová omáčka

Postup přípravy

1. Připravíme si oloupaný česnek a nastrouhaný parmazán.
2. Do vyšší nádoby nalijeme část olivového oleje, přidáme majonézu, worchesterovou omáčku, ančovičky, dijonskou hořčici, nastrouhaný parmazán a plátky česneku.
3. Vše důkladně rozmixujeme ponorným mixérem do hladké konzistence.
4. Následně, za stálého míchání, přidáváme postupně zbývající část olivového oleje.
5. Hotový dresink dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.
6. Konzistence dresinku je hustě tekoucí.
Komentář kuchaře:
1. Při přípravě můžeme použít i část oleje z naložených ančoviček.
2. Část ančoviček můžeme jemně nakrájet a vložit do hotového dresinku jako vložku.
3. Dresink musí být chuťově výrazný, neboť jím ochucujeme všechny součásti salátu.
4. Při servírování salátu bychom měli v misce opatrně promíchat suroviny s dresinkem, a teprve pak je naaranžovat na talíř.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty na dresingy a marinády

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je