Dresink Tisíc ostrovů

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
450g
majonéza150g
mléko 1,5%150g
jemný kečup5g
kamenná sůl60g
hladkolistá petržel20g
čerstvé feferonky10g
červené Tabasco50g
limetka na šťávuPostup přípravy
1. Petržel omyjeme a ze stonků otrháme lístky, které nakrájíme na malé kostičky.
2. Feferonky podélně rozkrojíme, špičkou nože vyjmeme semínka a nakrájíme na kostičky.
3. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, sůl, limetkovou šťávu a metličkou vše rozmícháme.
4. Dle potřeby upravíme konzistenci mlékem.
5. Do dresinku přidáme nakrájené feferonky a petržel.
6. Dresink ochutnáme s kouskem zeleniny a případně ho dochutíme.
2. Feferonky podélně rozkrojíme, špičkou nože vyjmeme semínka a nakrájíme na kostičky.
3. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, sůl, limetkovou šťávu a metličkou vše rozmícháme.
4. Dle potřeby upravíme konzistenci mlékem.
5. Do dresinku přidáme nakrájené feferonky a petržel.
6. Dresink ochutnáme s kouskem zeleniny a případně ho dochutíme.
Komentář kuchaře:
Lze použít ke grilovaným masům, na ryby, mořské plody, drůbež, vegetariánské pokrmy a saláty. Nejvhodnější použití je na krevety a ústřice.