Francouzský dresink

Francouzský dresink
Doba přípravy15 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
250g
dijonská hořčice. francouzská
450g
extra panenský olivový olej
50g
citron na šťávu
1g
celý černý pepř
20g
třtinový cukr
2g
kamenná sůl

Postup přípravy

1. Do nádoby vložíme hořčici, sůl a postupně do ní metlou vmícháme olej.
2. Vzniklý dresink dochutíme čerstvě mletým pepřem a citronovou šťávou.
3. Hotový dresink ochutnáme, přendáme do čisté misky a uložíme do chladničky.
Komentář kuchaře:
1. Jedná se o základní formu dresinku, přidáním dalších ingrediencí vytvoříme široké spektrum dalších druhů.
2. Lze použít ke grilovaným masům, na drůbež a vegetariánské pokrmy.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty na dresingy a marinády

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je