Francouzský dresink

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
250g
dijonská hořčice. francouzská450g
extra panenský olivový olej50g
citron na šťávu1g
celý černý pepř20g
třtinový cukr2g
kamenná sůlPostup přípravy
1. Do nádoby vložíme hořčici, sůl a postupně do ní metlou vmícháme olej.
2. Vzniklý dresink dochutíme čerstvě mletým pepřem a citronovou šťávou.
3. Hotový dresink ochutnáme, přendáme do čisté misky a uložíme do chladničky.
2. Vzniklý dresink dochutíme čerstvě mletým pepřem a citronovou šťávou.
3. Hotový dresink ochutnáme, přendáme do čisté misky a uložíme do chladničky.
Komentář kuchaře:
1. Jedná se o základní formu dresinku, přidáním dalších ingrediencí vytvoříme široké spektrum dalších druhů.
2. Lze použít ke grilovaným masům, na drůbež a vegetariánské pokrmy.
2. Lze použít ke grilovaným masům, na drůbež a vegetariánské pokrmy.