Medovo-koprový dresink

Medovo-koprový dresink
Doba přípravy15 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí1

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
250g
dijonská hořčice, francouzská
100g
hrubozrnná francouzská hořčice
80g
květový med
100g
extra panenský olivový olej
50g
čerstvý kopr
2g
kamenná sůl
1g
celý černý pepř

Postup přípravy

1. Do nádoby vložíme med, oba druhy hořčice, sůl a pepř.
2. Všechny suroviny musíme metlou dobře smíchat, aby se spojil med s hořčicemi.
3. Použijeme-li univerzální stroj, mícháme na rychlost č. 1 nebo 2.
4. Do rozmíchané hořčice s medem postupně vmícháváme olivový olej, až vznikne hladký dresink.
5. Do vzniklého dresinku přidáme omytý, nadrobno pokrájený čerstvý kopr.
6. Dresink ochutnáme, dle potřeby dochutíme solí a pepřem.
7. Dresink je jemný, hustě tekoucí, má výraznou chuť po hrubozrnné hořčici, medu a kopru.
Komentář kuchaře:
Lze použít ke steakovému či mletému masu, k drůbeži, na ryby, vegetariánské pokrmy a saláty.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty na dresingy a marinády

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je