Hovězí Chuck roll burger s karamelizovanou cibulí a listovou petrželí

Doba přípravy60 min
NáročnostLehká
Počet porcí10

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
800g
Chuck roll burger Kozomín
500g
METRO Chef burger bulka se sezamem (50 g kus)
250g
METRO Chef omáčka BBQ
250g
METRO Chef hořčice hrubozrnná
50g
METRO Chef Petržel hladkolistá
300g
METRO Chef cibule červená loupaná
70g
Aro olej řepkový
70g
Aro cukr krystal
50g
METRO Chef ocet jablečný bio
100g
METRO Chef petržel hladkolistá čerstvá
1ks
METRO Chef salát ledový (350 g kus)
200g
Aro okurky sterilované 9–12 cm

Postup přípravy

Příprava masa (cca 15 minut):
Hovězí maso opečeme na grilu či pánvi z obou stran (stupeň propečenosti medium rare) a necháme odpočívat v holdomatu při teplotě 60 °C.
Příprava cibule (cca 20 minut):
Cibuli nakrájíme na kolečka, přeložíme ji na předehřátou pánev s olejem a orestujeme dosklovata. Následně ji zasypeme cukrem a na mírné intenzitě tepla necháme zkaramelizovat. Nakonec přidáme ocet. Před servírováním necháme cibuli okapat.
Příprava omáčky (cca 5 minut):
BBQ omáčku smícháme v misce s hrubozrnnou hořčicí a překrájenými lístky petrželky.
Příprava doplňků (cca 20 minut):
Ledový salát natrháme na kusy cca 4 cm velké. Sterilované okurky nakrájíme na kolečka cca 3 mm silná. Petržel omyjeme a otrháme lístky.
Servírování:
Řezné strany housky opečeme dozlatova. Na oba díly housky naneseme omáčku. Dále vrstvíme v tomto pořadí: ledový salát, maso, sterilované okurky, cibule s listovou petrželkou a přiklopíme.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty z hovězího a telecího masa

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je