Candát v balíčku
Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
6
filetů candáta200g
cherry rajčata12ks
pečící papírkuchyňský provázek
12
polévkových lžic olivového oleje6
lístků koriandru2
dužnaté snítky celeru bez lístů1
stroužek česneku1
chilli papričkasůl, pepř
Postup přípravy
Krok 1:
Očištěný celer a česnek nakrájíme na jemné plátky. Rozpůlíme chilli papričku, vyjmeme z ní semínka, nakrájíme ji na malé kousky a smícháme s česnekem a celerem. Rajčátka nakrájíme na plátky.
Krok 2:
Dva kousky pečicího papíru položíme na sebe, do středu dáme směs celeru, česneku a chilli, na ni uložíme omytý a osušený filet.
Krok 3:
Přidáme 2–3 plátky rajčete a lístek koriandru. Ochutíme solí a pepřem, pokapeme olivovým olejem a papír složíme do balíčku. Zavážeme ho provázkem tak, aby připomínal balené bonbony.
Krok 4:
Balíčky pečeme 20 minut v troubě předehřáté na 200 °C (horkovzdušná trouba 180 °C).
Krok 5:
Podáváme s čerstvou olivovou bagetou a dobře vychlazeným bílým vínem.