Kapří filet na grilu čočkové ragů, koprová omáčka
Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
170g
kapřího filetu5g
rostlinného oleje100g
zelené čočky1g
majoránkyrybí vývar
2g
cukr8g
bílé víno3g
vinný ocet20g
červená cibule30g
mix paprik3g
kopr10g
smetana9g
citronsůl, pepř
Postup přípravy
Krok 1:
Filet z kapra osolíme, opepříme, pokapeme citronem a opečeme na pánvi s trochou másla a oleje.
Krok 2:
Namočenou a uvařenou čočku orestujeme s červenou cibulí a paprikou.
Krok 3:
Přidáme majoránku a dochutíme octem, cukrem, solí a pepřem.
Krok 4:
Omáčku si připravíme redukováním rybího vývaru a smetany s přidáním vína a čerstvého kopru.
Krok 5:
Dochutíme citronovou šťávou a solí.