Pečený candát s krustou ze sušených rajčat, karotkou a kapustičkou, bazalkový olej

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
170g
filet z candáta60g
sušená rajčata30g
strouhanka120g
karotka100g
růžičková kapusta9g
bazalka10g
olivový olej20g
máslo0,5g
sůl0,5g
pepřPostup přípravy
Krok 1:
Candáta osolíme, opepříme a opečeme na pánvi spolu s máslem a olejem 3 minuty z každé strany. Krustu si připravíme z nasekaných sušených rajčat, strouhanky a trochou čerstvé bazalky.
Krok 2:
Hotovou směs klademe na upečeného candáta a pozvolna zapečeme v grilu dozlatova.
Krok 3:
Karotku a kapustu uvaříme v osolené vodě. Po uvaření vložíme do studené vody s ledem, aby se již dále nevařila a zůstala svěží barva.
Krok 4:
Uvařenou zeleninu prohřejeme v teplém másle.
Krok 5:
Bazalkový olej si připravíme z čerstvé bazalky a olivového oleje tím, že vše rozmixujeme v robotu nebo ponorným mixérem.