Pečený candát s krustou ze sušených rajčat, karotkou a kapustičkou, bazalkový olej

Pečený candát s krustou ze sušených rajčat, karotkou a kapustičkou, bazalkový olej
Doba přípravy45 min
NáročnostStředně těžká
Počet porcí1

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
170g
filet z candáta
60g
sušená rajčata
30g
strouhanka
120g
karotka
100g
růžičková kapusta
9g
bazalka
10g
olivový olej
20g
máslo
0,5g
sůl
0,5g
pepř

Postup přípravy

Krok 1:
Candáta osolíme, opepříme a opečeme na pánvi spolu s máslem a olejem 3 minuty z každé strany. Krustu si připravíme z nasekaných sušených rajčat, strouhanky a trochou čerstvé bazalky.
Krok 2:
Hotovou směs klademe na upečeného candáta a pozvolna zapečeme v grilu dozlatova.
Krok 3:
Karotku a kapustu uvaříme v osolené vodě. Po uvaření vložíme do studené vody s ledem, aby se již dále nevařila a zůstala svěží barva.
Krok 4:
Uvařenou zeleninu prohřejeme v teplém másle.
Krok 5:
Bazalkový olej si připravíme z čerstvé bazalky a olivového oleje tím, že vše rozmixujeme v robotu nebo ponorným mixérem.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Fish
Další recepty s rybami

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je