Sumeček s řepou a houbami

Sumeček s řepou a houbami
Doba přípravy60 min
NáročnostLehká
Počet porcí10

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
1500g
filet sumečka afrického
850g
červená řepa
800g
čerstvé žampiony
50ml
olivový olej
1
citron na šťávu
sůl, pepř

Postup přípravy

Krok 1
Řepu omyjeme, osušíme a vložíme do pekáčku. Lehce pokapeme olivovým olejem a pečeme při 180 °C zhruba 30 minut do změknutí.
Krok 2
Nechápe ji mírně zchladnout, oloupeme slupku a nakrájíme na stejnoměrné kostičky. V misce řepu osolíme, opepříme, lehce zakápneme citronovou šťávou a necháme odležet.
Krok 3
Filety sumečka osušíme a ochutíme je solí a pepřem. Vložíme do rozpálené pánve a opékáme zhruba 3 minuty z každé strany.
Krok 4
Houby očistíme, nakrájíme na plátky a zprudka orestujeme na olivovém oleji. Na závěr je podle chuti osolíme a opepříme.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Fish
Další recepty s rybami

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je