Tagliatelle s kalamáry v tomatovém vývaru

Tagliatelle s kalamáry v tomatovém vývaru
Doba přípravy20 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
500g
kalamárů
750g
těstoviny tagliatelle
150g
rajčat
7ks
červených pepperoncini
česnek
olivový olej
mořská sůl

Postup přípravy

1. Kalamáry očistíme a nakrájíme na proužky.
2. Jemně nasekáme stroužek česneku a pepperoncini.
3. Rozpálíme olivový olej, na kterém osmažíme nakrájené kalamáry, přidáme česnek, špetku posekaných pepperoncini (na špičku nože). Do takto připraveného základu přidáme na kostky nakrájená rajčata, která mírně podusíme a dochutíme solí.
4. Uvařené tagliatelle scedíme a promícháme se směsí z kalamárů.
5. Z tagliatelle vytvoříme na talíři hnízdo a okraj talíře dozdobíme pepperoncini.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty na mořské plody

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je