Almond Cold

Doba přípravy5 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí1

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
9g
Rioba Gold 80% Arabica zrnková káva
30ml
Rioba Dark Chocolate sirup
100ml
Metro Chef Nápoj Barista mandlový BIO
30ml
voda
2-3kostky
Metro Chef Led kostky mraž
0,5litrů
mandlového nápoje jsou použité 2 bombičky na šlehačku Metro Professional

Postup přípravy

Krok 1
Nameleme zrnkovou kávu na espresso a připravíme espresso shot.
Krok 2
Výroba espumy: obsah mléka přelejeme do litrové šlehačkové lahve, důkladně uzavřeme a zašroubujeme dvě bombičky. Necháme v lednici vychladit.
Krok 3
Do sklenice o objemu 2 dcl nasypeme led, přidáme espresso a sirup a pomalu nad kostkou ledu aplikujeme espumu s mandlovým nápojem.
Krok 4
Ozdobíme griliášem. Můžeme přidat brčko.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty nápojů

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je