Almond Cold
Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
9g
Rioba Gold 80% Arabica zrnková káva30ml
Rioba Dark Chocolate sirup100ml
Metro Chef Nápoj Barista mandlový BIO30ml
voda2-3kostky
Metro Chef Led kostky mraž0,5litrů
mandlového nápoje jsou použité 2 bombičky na šlehačku Metro ProfessionalPostup přípravy
Krok 1
Nameleme zrnkovou kávu na espresso a připravíme espresso shot.
Krok 2
Výroba espumy: obsah mléka přelejeme do litrové šlehačkové lahve, důkladně uzavřeme a zašroubujeme dvě bombičky. Necháme v lednici vychladit.
Krok 3
Do sklenice o objemu 2 dcl nasypeme led, přidáme espresso a sirup a pomalu nad kostkou ledu aplikujeme espumu s mandlovým nápojem.
Krok 4
Ozdobíme griliášem. Můžeme přidat brčko.