Tartar z lososa

Doba přípravy60 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí10

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
1000g
MCH Losos čerstvý trim D
30g
MCH Olivy černé, krájené
30g
MCH Olivy zelené, krájené
200g
MCH Rajčata sušená, marinovaná
20g
Kapary nakládané
20g
Ančovičky nakládané
15g
Česnek čerstvý
25g
Petržel listová
30g
Olej olivový extra panenský
100g
Ocet balzamikový na želé
3g
Želatina plátková
500g
Pečivo bílé
40g
Salát rukola
40g
Salát červená řepa

Postup přípravy

Příprava tartaru (cca 15 minut):
Vychlazený filet lososa dočistíme od kůže, všechna šedivá vlákna seřízneme tak, že nám zbyde jen růžové maso. Takto připravený filet nakrájíme na kostičky o velikosti cca 5 mm.
Příprava želé (cca 10 minut): tuhnutí 12 hodin
Plátkovou želetinu namočíme a necháme nabobtnat. Poté ji rozpustíme v teplém balzamico octu, nalijeme do formy a necháme zatuhnout. Následně krájíme na kostičky a dekorujeme pokrm.
Servírování:
Na studený talíř naaranžujeme nakrájené kostičky lososa a vedle nich dále aranžujeme listy rukoly, červené řepy a ostatní doplňky. Vše doplníme lístky petržele.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty s vepřovým masem

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je